Tuesday, July 18, 2006

cirke.

Sveiki, ką veikate?
Aš ką tik grįžau iš 'darbo' ir , atrodo, rytoj jį mesiu, nes kiek galima! (jis, darbdavys, norėjo ne to: jo, kaimiškos sodybos vizija, nesutampa su mano daromu darbu). Nesvarbu. Svarbiausia yra tai, kad ir kokia sup..ta būtu diena ir laikai, pasistenkime nenuleisti galveliu. Fuck you Gods.


ir dar: rock'n'roll ')

1 Comments:

Blogger futbolas said...

patrenkei ta pedanta? ;))

as tai - letai einantys darbai ir nuovargis is tos naujos vietos + atsirandantis nemalonus jausmas, kad esam ten samdomi darbinykai uz nemokamai ;) nu bet gal praeis, sian vat vel bandysiu sneket su xlapinux apie xscreamx papostinta myspace.com 'naujo panku klubo atidarymo data' ir visa tusa apskritai. taip pat pinigu per aplink cempinsiu siandien inete. cia irgi atsiras zinute.
traffaretu workshopu ryt nebus, nes dar neparuostos sienos toj vietoj ir nindze negali, nes isvaro i LV, tai kazkada veliau. gal kita savaite. kuria diena jis, kita diena valdo fotografijos.
vakar dar matis rase, prase kontaktu is hospitality club kazkokiam miestui, kur neatsimenu pavadinimo, bet buvau atsijunges ir negirdejau tel., tai nepadejau, tai dabar geda siek tiek. bandysiu dabar registruotis tam tinklapy ir istraukt jam kelis, bent del vaizdo, nes speju jau istranzavo is ten.
+
tikrai varysiu savaitgali i darom, jei Valdas kartais varo, gal turi jisai vietu? man ir dar alexui-agurkui (http://agurkas.livejournal.com)? + ar jis turi masinoj kabli? cia del tos priekabos paemimo ir malu vezimo per DaroM.
+
ryt toj naujoj vietoj toliau stroike. lubu valymas iki galo ir scenos+sienos dazymas.
+
dar nuo sian vakaro turesiu savaite suni! maza ir durna, gal susidraugaus su Viliaus ;))
tiek,
iki!

xdx

11:47 AM  

Post a Comment

<< Home